Sănătos Și Delicios: Burgeri Cu Ciuperci Portobello Cu Brânză Albastră

Sănătos Și Delicios: Burgeri Cu Ciuperci Portobello Cu Brânză Albastră
Sănătos și delicios: burgerii cu ciuperci portobello cu brânză albastră ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 230 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, sare kosher, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri Cu Brânză Albastră Cu Ciuperci Portobello, Burgeri Portobello Cu Brânză Albastră, și Burgeri Portobello Cu Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie mică de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Într-un castron mic, combinați Worcestershire, ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateti.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Periați ambele părți ale capacelor de ciuperci cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Așezați-le cu branhiul în sus pe foaia de copt. Se fierbe 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Scoateți din broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Se presară uniform cu brânză albastră. Se fierbe încă 2 minute,până când brânza se rumeneste puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Scoateți din broiler, așezați-l pe o farfurie și lăsați-l deoparte un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Așezați chiflele tăiate cu fața în sus pe tigaie. Se fierbe aproximativ 30 de secunde, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți din broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Așezați pe farfurie. Stivați ciupercile pe chifle cu salată, ceapă și Dijon (dacă doriți). Mănâncă. Rock cu șosetele afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista