Sâmburi De Fasole De Vanilie
Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole de vanilie, sare kosher, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Double Vanilla Sables {Heilala Vanilla Giveaway}, Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, și Tort sănătos de fasole de vanilie fără Gluten, cu glazură clasică de fasole de vanilie [versiunea 1] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, frecați împreună semințele de fasole de vanilie și zahărul granulat.
Într-un castron mare, bateți untul până devine cremos, aproximativ două minute. Bateți în amestecul de zahăr vanilat și zahărul cofetarilor până se omogenizează (dar nu pufos), aproximativ un minut.
Adăugați gălbenușurile de ou și extractul de vanilie și bateți până se omogenizează, aproximativ un minut. Bateți în făină și sare până se combină.
Împărțiți aluatul în două bile egale.
Rulați fiecare bilă într-un buștean lung de 8 inci. Înfășurați fiecare buștean în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin două ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Tăiați fiecare bușten de aluat în cercuri groase de 1/3 inch.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 18 minute.