Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin
Dacă $1.59 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sherry amontillado, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fettuccine cu smochine, rozmarin și slănină, Fettuccine De Ou Cu Smochine, Rozmarin Și Pancetta, și Rozmarin umplutură de grâu integral cu smochine și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți syllabub: puneți toate ingredientele syllabub, cu excepția cremei, într-un castron mare și bateți până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ un minut.
Lăsați să stea în frigider, aproximativ 1 oră.
Încălziți zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați rozmarinul și sarea, amestecați aproximativ 30 de secunde pentru a dizolva sarea și a zdrobi rozmarinul și opriți focul. Acoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Puneți smochinele într-un castron mic, stropiți 2 până la 3 linguri de sirop de rozmarin peste ele și aruncați ușor pentru a acoperi. (Dacă smochinele sunt mai puțin decât coapte, lăsați-le să stea în sirop timp de 30 de minute pentru a îndulci.) Rezervați siropul rămas pentru o altă utilizare, cum ar fi îndulcirea limonadei.
Scoateți coaja de lămâie din amestecul de vin.
Se toarnă smântâna în vin și se bate cu mâna până când crema este groasă și își păstrează forma, aproximativ 2 minute. Împărțiți syllabubul între patru pahare de vin sau cupe de înghețată și lingurați smochinele glazurate cu rozmarin peste fiecare porție.