Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin

Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin
Dacă $1.59 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sherry amontillado, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fettuccine cu smochine, rozmarin și slănină, Fettuccine De Ou Cu Smochine, Rozmarin Și Pancetta, și Rozmarin umplutură de grâu integral cu smochine și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți syllabub: puneți toate ingredientele syllabub, cu excepția cremei, într-un castron mare și bateți până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați să stea în frigider, aproximativ 1 oră.
1
Încălziți zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați rozmarinul și sarea, amestecați aproximativ 30 de secunde pentru a dizolva sarea și a zdrobi rozmarinul și opriți focul. Acoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
(tub Mare)(tub Mare)
3
Puneți smochinele într-un castron mic, stropiți 2 până la 3 linguri de sirop de rozmarin peste ele și aruncați ușor pentru a acoperi. (Dacă smochinele sunt mai puțin decât coapte, lăsați-le să stea în sirop timp de 30 de minute pentru a îndulci.) Rezervați siropul rămas pentru o altă utilizare, cum ar fi îndulcirea limonadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
Gât De PuiGât De Pui
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Scoateți coaja de lămâie din amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă smântâna în vin și se bate cu mâna până când crema este groasă și își păstrează forma, aproximativ 2 minute. Împărțiți syllabubul între patru pahare de vin sau cupe de înghețată și lingurați smochinele glazurate cu rozmarin peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista