Swiss și Bacon Dip
Swiss și Bacon Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 804 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 272 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați migdale, scallions, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bacon Ranch Porumb Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Hot Swiss și Bacon Dip.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Slănină brună în tigaie antiaderentă la foc mediu.
Scurgeți bucățile de slănină crocante pe prosoape de hârtie.
Într-un bol de amestecare, combinați cremă de brânză, maioneză, Dijon, elvețian și scallions cu slănină gătită.
Transferați într-o caserolă mică sau un vas de copt și coaceți până devin aurii și bulbucați la margini, 15 până la 18 minute. Se acoperă cu migdale afumate tocate.
Așezați scufundarea pe un platou și înconjurați caserola caldă cu pâine și morcovi pentru scufundare.