Swiss Chicken Se Coace
Coacerea elvețiană de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, parmezan, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Swiss Chicken Se Coace, Cremă De Pui Cu Brânză Elvețiană, și Swiss N ' Pui Legume Marinara Orez Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Puneți puiul într-un vas mare de copt. Împrăștiați ciupercile și presărați cu brânză elvețiană. Într-un castron mic, combinați crema de supă de ciuperci, smântână și bulion de pui.
Se toarnă amestecul de sos peste pui.
Coaceți pieptul de pui în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Scoateți din cuptor și presărați parmezan și reveniți la cuptor.