Sweet ' n ' Spicy cotlet de porc

Sweet ' n ' Spicy cotlet de porc
Sweet' n ' Spicy cotlet de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 382 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți muștar dijon, sare, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc dulci și picante, Sweet' n ' Spicy cotlet de porc la grătar, și Cotlete de porc dulci și picante.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați 3 linguri într-o pungă de plastic resigilabilă; acoperiți și refrigerați marinata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați carne de porc în pungă. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Scurgeți și aruncați marinada. Broil cotlet de porc 4-5 în. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 centi, ungand de mai multe ori cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Parducci Small Lot Chardonnay Wine new Label. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă
Parducci Lot Mic Chardonnay Vin Nouă Etichetă
Onorând moștenirea bogată a strugurilor Chardonnay, selectăm loturi mici vinificate individual de struguri premium Chardonnay pentru a amesteca un vin cu caracter îndrăzneț, plin de viață și arome echilibrate de mere, pere și fructe tropicale crocante.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista