Susan-ghimbir somon Ro Papillote
Susan-ghimbir somon en Papillote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 410 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați baby bok choy, scallions diagonal, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Susan Ghimbir Somon, Dulce Susan Ghimbir Somon, și Somon De Ghimbir De Susan La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați coaja de portocală, ghimbirul, sosul de soia, sucul de portocale, oțetul, uleiul de susan și mierea împreună într-un bol mic; deoparte.
Îndoiți 4 pătrate de hârtie pergament (16 pe 12 inci) în 1/2 pe lungime.
Împărțiți uniform bok choy, ardeii grași și varza de fasole între cele 4 pachete de pergament. Condimentează legumele cu 1 lingură marinată de susan-ghimbir.
Așezați un file de somon deasupra legumelor și condimentați cu ardeiul negru și o lingură suplimentară de marinată.
Îndoiți jumătatea superioară a pergamentului peste pește și suprapuneți pliuri mici de-a lungul marginii deschise pentru a sigila.
Periați fiecare pachet cu ulei de măsline.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când hârtia pergament se umflă.
Transferați pachetele de pergament pe plăci. Tăiați cu grijă pachetele deschise, evitând aburul fierbinte și serviți.
Per portie (include garnitura scallion): calorii 348; grăsime totală 14 grame; grăsimi saturate 2 grame; proteine 42 grame; carbohidrați Total 16 grame; zahăr: 10 grame; Fibre 5 grame; Colesterol 94 miligrame; Sodiu 1338 miligrame
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.