Surpriză-în interiorul Cupcakes Valentine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Surprise-Inside Valentine ' s Cupcakes. Această rețetă face 24 de porții cu 282 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de tort de catifea, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Surpriză-În Interiorul Cupcakes, Cupcakes de Paște cu un iepuraș surpriză înăuntru, și Snickerdoodle Cupcakes: Cupcakes cu o surpriză în interior.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Într-un castron mediu, se amestecă ingredientele pentru Cookie-uri de inimă până se formează aluat moale.
Rulați aluatul cu grosimea de 1/4 inch pe suprafața făinoasă.
Tăiați cel puțin 92 de fursecuri cu un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 1 inch.
Așezați 1 inch în afară pe foaia de cookie-uri ungreased.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile sunt setate. Se răcește pe foaia de cookie 1 minut.
Scoateți rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Bateți ingredientele Cupcake într-un castron mare la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional (aluatul va fi plin de cocoloașe).
Lingură 2 linguri de nivel aluat de tort în fiecare dintre paharele de copt din hârtie.
Așezați rând de 3 fursecuri de inimă în mijlocul fiecărei Căni, în picioare în aluat. Marcați cupa sau faceți o tăietură mică în ceașcă pentru a identifica fața fiecărui cupcake. Lingură 1 lingură îngrămădită aluat de tort rămas peste fursecuri de inimă în fiecare cană, având grijă să nu răsturnați fursecurile.
Coaceți cupcakes 22 până la 27 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru a face glazura: bateti crema de marshmallow, 1 cana de unt inmuiat si 1 lingura de lapte intr-un castron mare cu mixer electric la viteza medie pana se omogenizeaza. Bateți în zahăr pudră.
Adăugați mai mult lapte, câte 1 linguriță odată, până devine pufos și răspândit. Pipă sau întinde glazura pe cupcakes.
Așezați prăjiturile de inimă rămase pe vârfurile cupcakes-urilor, cu fața fiecărui cookie orientată spre partea din față a cupcake-ului. (Oamenii vor ști în ce direcție să taie sau să muște în cupcakes pentru a vedea inimile.)