Surpriză de pere poșate

Surpriză de pere poșate
Surpriză cu pere poșate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 698 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,49 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, nuci, apă și pere. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Figgy Cheesy Nutty Pear Surprise , Poached Pear Fritters și Poached Pear and Almond Tart .

Instrucțiuni

1
Miez perele de jos, lăsând tulpinile intacte. Curățați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Tăiați 1/4 inch de jos la nivel, dacă este necesar. Intr-o craticioara, aduceti apa si zaharul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați pere; reduce caldura. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia în sirop de zahăr. Cu lingura peste pere. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Între timp, combinați nucile, zahărul de cofetarie și laptele; pus deoparte. Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță mică, aduceți la fiert apa, zahărul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc; adăugați fulgi de ciocolată, amestecând până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
7
Pentru a servi, scurge bine perele; turnați amestecul de nuci în cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Așezați pe farfurii de desert; acoperiți cu puțin sos de ciocolată. Dacă doriți, introduceți o frunză de mentă lângă tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Serviți cu sosul de ciocolată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista