Supă vietnameză de tăiței de orez cu carne de vită
Supa de tăiței de orez vietnamez cu carne de vită ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $5.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 551 calorii. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tăiței, ceapă, busuioc thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată vietnameză de tăiței de vită și orez, și Carne de vită Vietnameză fiartă peste salată de tăiței de orez.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas de stoc mediu-mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă ceapa și se sotează 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul, coaja de tei și 1 lingură de sos de pește. Gatiti pana cand legumele sunt moi, inca 4 minute. Se amestecă bulionul de pui, bulionul de vită și apa. Aduceți la fierbere.Se amestecă sosul de soia, zahărul, anasonul, cuișoarele și sosul de pește rămas. Acoperiți, reduceți la foc mic și gătiți până când aromele s-au amestecat, aproximativ 15 minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Bulionul poate fi preparat cu până la o zi în avans și refrigerat până când este necesar.Pentru tăiței, carne și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Sos De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Garnitură: gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți tăiței și porționați-i între boluri. Aranjați busuiocul, coriandrul, pene de tei și ceapa verde pe o farfurie.Întoarceți bulionul strecurat într-o cratiță curată, aduceți la fierbere scurtă, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă carnea de vită, ciupercile și mazărea de zăpadă și se lasă să stea pe foc timp de 2-3 minute. Puneți supa deasupra bolurilor pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pană De Var
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Inele De Ardei Roșu Dulce
1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
6
Serviți imediat, trecând garniturile în jurul mesei.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.