Supă Vietnameză De Tăiței

Supă Vietnameză De Tăiței
Supa de tăiței Vietnameză ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 374 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork necesită carne de vită, ghimbir, cilantru și fidea de orez. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Supă Vietnameză De Tăiței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți tăiței de orez așa cum direcționează eticheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
2
Între timp, puneți o oală mare la foc mare. Împingeți carnea peste tot cu o furculiță pentru a o fragezi și condimentați cu sare și piper. Se fierbe carnea până se carbonizează, dar încă rară, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, apoi se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și ghimbirul în oală; gatiti aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bulionul, 3 căni de apă, anasonul stelat și scorțișoara, reduceți focul și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Între timp, feliați subțire scallions și jalapenos (îndepărtați semințele pentru mai puțină căldură) și rupeți cilantro. Feliați subțire carnea împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scurgeți tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați sosul de pește în bulion și fierbeți 5 minute. Aruncați ghimbirul, anasonul stelat și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sos De PeșteSos De Pește
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
8
Scoateți și feliați ceapa. Împărțiți tăiței în 4 boluri; se acoperă cu bulion, carne de vită, scallions, coriandru, muguri de fasole, jalapenos și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista