Supă Vietnameză De Tăiței
Supa de tăiței Vietnameză ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 374 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork necesită carne de vită, ghimbir, cilantru și fidea de orez. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Supă Vietnameză De Tăiței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți tăiței de orez așa cum direcționează eticheta.
Între timp, puneți o oală mare la foc mare. Împingeți carnea peste tot cu o furculiță pentru a o fragezi și condimentați cu sare și piper. Se fierbe carnea până se carbonizează, dar încă rară, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, apoi se transferă pe o farfurie.
Adăugați ceapa și ghimbirul în oală; gatiti aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul, 3 căni de apă, anasonul stelat și scorțișoara, reduceți focul și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Între timp, feliați subțire scallions și jalapenos (îndepărtați semințele pentru mai puțină căldură) și rupeți cilantro. Feliați subțire carnea împotriva bobului.
Adăugați sosul de pește în bulion și fierbeți 5 minute. Aruncați ghimbirul, anasonul stelat și bățul de scorțișoară.
Scoateți și feliați ceapa. Împărțiți tăiței în 4 boluri; se acoperă cu bulion, carne de vită, scallions, coriandru, muguri de fasole, jalapenos și ceapă.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling