Supă verde de porc picant și muștar
Supa verde de porc și muștar picant este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 454 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper Sichuan, fulgi de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă Verde Picant De Porc Și Muștar, Carne de porc picant, ardei verde și supă de porumb, și Pesto Verde Muștar Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați carnea de porc, usturoiul, ghimbirul, boabele de piper Sichuan,fulgii de ardei roșu și chimenul într-un castron mediu.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Se adaugă amestecul de porc; se condimenteazăcu sare și piper și se gătește, amestecând șise rupe cu o lingură, până se rumenesc șifierte, 8-10 minute.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere; reducețiîncălziți și fierbeți până când aromele se amestecă, 8–10minute.
Adăugați verdeață de muștar,scallions, sos de soia și sos de pește și gătiți, amestecând ocazional, până când verdeața este fragedă, 5–8minute; condimentează cu sare și piper negru.
Între timp, gătiți tăiței conformdirecțiile pachetului; scurgere.
Împărțiți tăiței între boluri și oalăsupă peste.
Verdeață de sfeclă, varză sau napi