Supă Vegetariană Manchow
Supa vegetariană Manchow este o fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 296 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ajinomoto, ceapă de primăvară, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați supă de legume manchow , cum se face supă de legume manchow, Supă Vegetariană De Mazăre Despicată, și Supă Vegetariană Fierbinte + Acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron luați 1/2 cană de apă, adăugați 3 lingurițe de făină de porumb, adăugați oțet, sos de soia, ajinomoto (dacă se utilizează), sos de roșii, sare, piper alb și culoare roșie portocalie (dacă se utilizează). Stai deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok( tigaie) și sotati toate legumele (cu excepția cepei de primăvară) timp de un minut sau două.
Adăugați pastă CCC. Când apare aroma, adăugați 2 căni de apă. Când apa începe să fiarbă, adăugați amidonul de porumb încet și amestecați continuu până se îngroașă.
Se ornează cu ceapă de primăvară.Pastă CCC (face aproximativ 1/2 cană):.Ingrediente: 20-25 ardei iute roșu uscat,1 oală usturoi, 1 ceapă(mică), tamarind-1 dimensiune mică de marmură.Metodă:.Înmuiați ardeii iute roșii uscați în apă fiartă fierbinte timp de 10 minute.
Scoateți ardeii iute, amestecați ingredientele rămase și macinați până la o pastă fină. (Poate fi refrigerat pentru utilizare până la 15 zile).(Notă: pentru pasta CCC, nu înmoaie ardeii iute roșii în apă fiartă și Macin totul așa cum este pentru a economisi timp).