Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa vegană de fasole neagră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.69 pe portie. Un amestec de pudră de chili, fasole, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Supă Picantă De Fasole Neagră Vegană, Supă Vegană De Fasole Neagră Cu Coriandru, și Ciorba de fasole neagra vegetariana/vegana cu portocala-Salsa Jalepe Circularo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se sotează ceapa, țelina, morcovii și usturoiul timp de 5 minute. Condimentează cu pudră de chili, chimen și piper negru; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul de legume, 2 cutii de fasole și porumb. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Piper Negru
Praf De Chili
Morcov
țelină
Usturoi
Fasole
Chimen
Ceapă
Porumb
3
Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender, procesați restul de 2 cutii de fasole și roșii până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de supă clocotită, se reduce focul la mediu și se fierbe timp de 15 minute.