Supă Vegană De Broccoli
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și supă vegană? Supa vegană de Broccoli ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 289 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, caju, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 532 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Încercați Cremă vegană de supă de Broccoli, Rețetă De Supă Vegană De Broccoli, și Supă De Broccoli Vegan Zingy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați caju și 1 cană de bulion de legume într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Turnați restul de 4 căni de bulion de legume într-o oală mare; adăugați cartofi și ceapă. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă broccoli și busuioc; reveniți la foc mic. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Se amestecă amestecul de caju în supă; se adaugă sare și piper negru. Se aduce la foc mic și se scoate imediat de pe foc.
Transferați aproximativ jumătate din supă într-un blender; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți supa amestecată în oală și amestecați bine.