Supă Vegană De Broccoli

Supă Vegană De Broccoli
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și supă vegană? Supa vegană de Broccoli ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 289 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, caju, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 532 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Încercați Cremă vegană de supă de Broccoli, Rețetă De Supă Vegană De Broccoli, și Supă De Broccoli Vegan Zingy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați caju și 1 cană de bulion de legume într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați restul de 4 căni de bulion de legume într-o oală mare; adăugați cartofi și ceapă. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă broccoli și busuioc; reveniți la foc mic. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă amestecul de caju în supă; se adaugă sare și piper negru. Se aduce la foc mic și se scoate imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
CajuCaju
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
4
Transferați aproximativ jumătate din supă într-un blender; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți supa amestecată în oală și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista