Supa ușoară de brânză de cartofi este o fără gluten supă. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 231 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cremă condensată de supă de brânză cheddar, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă Ușoară De Brânză De Cartofi, Supa de cartofi și brânză elvețiană – brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, și Supă Ușoară De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de stoc se adaugă apă, cartofi, ceapă, țelină și se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe până când cartofii și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Odată fraged, amestecați supa cu un masher de cartofi și adăugați unt și smântână.