Supă Thailandeză De Tăiței De Pui

Reteta supa de taitei de pui Thailandez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de baby bok choy, piper, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă Thailandeză De Tăiței De Pui, Supă Thailandeză De Tăiței De Pui, și Supă Thailandeză De Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere și scoateți-o de pe foc.
Adăugați tăiței, acoperiți și lăsați să stea până când sunt fierte al dente, aproximativ 5-8 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Între timp, aduceți bulionul de pui la fiert într-o oală mare.
Adăugați puiul, morcovii, lămâia, frunzele de tei kaffir, ardeii iute, usturoiul, galangalul și fierbeți până la fiert, aproximativ 5-8 minute.
Adăugați ciupercile bok choy și shiitake și fierbeți până când bok choy se ofilește, aproximativ 1-2 minute.
Reduceți căldura și amestecați laptele de cocos, sosul de pește, sucul de lămâie și coaja și piperul.
Gustați și reglați condimentul după cum este necesar.
Se ia de pe foc și se amestecă tăiței, coriandru și ceapa verde.