Supă thailandeză de pui cu nucă de cocos (Tom Kha Gai) cu ciuperci

Supă thailandeză de pui cu nucă de cocos (Tom Kha Gai) cu ciuperci
Rețeta supă de pui cu nucă de cocos Thailandeză (Tom Kha Gai) cu ciuperci ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru $ 4.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 314 de fani. Dacă aveți la îndemână galangal, stoc de pui, capete de chilis și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă thailandeză de pui și nucă de cocos (Tom Kha Kai), Supă Thailandeză De Pui Cu Nucă De Cocos, și Supă Thailandeză De Pui Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Combinați stocul, galangalul, iarba de lămâie și frunza de tei într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul pentru a menține un foc mic timp de 10 minute. Aruncați galangalul și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați laptele de cocos și creșteți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3
Adăugați pui, ciuperci, chibrituri galangale și frunze de tei Kaffir și gătiți până când puiul este complet gătit și ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
GalangalGalangal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați sosul de pește, sucul de lămâie și ardeii iute roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
5
Se ia de pe foc. Împărțiți supa între patru boluri, asigurându-vă că fiecare are un chile roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Se ornează cu coriandru. Reglați aroma cu mai mult suc de lămâie și sos de pește, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista