Supă thailandeză de nucă de cocos-lime cu pui

Supă thailandeză de nucă de cocos-lime cu pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Thailandeză de nucă de cocos-lime cu pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 7,86 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați agave, frunze de coriandru, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 49 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de tei și nucă de cocos în stil thailandez, Supă Thailandeză De Pui Cu Nucă De Cocos – Tom Kha Gai, și Supă Thailandeză De Nucă De Cocos De Pui (Tom Kah Gai) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateMediu
Gata În49 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista