Supă thailandeză caldă și acră: Tom Yum Goong ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 187 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,78 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sos de pește, suc de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi), și Supă caldă și acră.
Instrucțiuni
1
Aduceți stocul la fiert la foc mediu într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați lemongrass, frunze de tei kaffir, galangal și ardei iute. Coborâți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute pentru a lăsa condimentele să infuzeze bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Elixirul G
Galangal
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Descoperiți și adăugați sosul de pește, zahărul și ciupercile. Se fierbe timp de 5 minute. Aruncați creveții și gătiți aproximativ 8 minute până devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, Opțional
4
Se ia de pe foc și se adaugă sucul de lămâie, ceapa verde și cilantro. Gust pentru sare și condimente; ar trebui să aveți un echilibru egal de picant, sărat și acru. Este o idee bună să-i spui oaspetelui tău că frunzele de lămâie și tei sunt doar pentru aromă și ar trebui evitate atunci când mănânci supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frunze De Tei
Elixirul G
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.