Supă spaniolă de fasole albă și albă

Supă spaniolă de fasole albă și albă
Supa spaniolă de fasole albă și albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 280 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 1.57 pe portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, kale, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Supă spaniolă de Chorizo, Kale și fasole de afine, Supă De Fasole Albă, și Kale și supă de fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut chorizo într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți cu o lingură cu fante; ștergeți cuptorul olandez curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Sotati cartoful, ceapa si morcovul in ulei incins in cuptorul olandez la foc mediu 4-5 minute sau pana se inmoaie; adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați vin; gatiti, amestecand ocazional, 2 minute sau pana cand vinul este redus la jumatate. Se amestecă în 48-oz. container bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă treptat în kale și chorizo. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 45 până la 50 de minute sau până când colturile sunt fragede. Se amestecă fasolea albă și, dacă se dorește, 14 oz. poate supa de pui în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Fasole AlbăFasole Albă
Collard GreensCollard Greens
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
KaleKale

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot de Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Vița de vie este plantată în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produce vinuri cu un caracter distinctiv ferm, tanic.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă iese în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi și mătăsoase pe palat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista