Supă Simplă De Pește
Supa de pește simplă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 9,27 USD pe porție. O porție conține 993 calorii, 91G de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați basul, uleiul vegetal, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Pește Simplu, Pește Simplu La Cuptor, și Supă Simplă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fileurile de pește în 1-in.- benzi largi și puneți-le într-un castron.
Adăugați 1 lingură. sosul de pește și amidonul de porumb și aruncați pentru a acoperi uniform.
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Adăugați șobolani și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Adăugați roșii, ghimbir, chile, schelet și cap de pește și 2 qts. apă; crește căldura la mare și se aduce la foc mic. Reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, 1 oră.
Îndepărtați scheletul și capul de pește și aruncați-l.
Adăugați fâșii de pește și suc de lămâie chiar înainte de servire, apoi fierbeți 3 până la 5 minute, până când peștele este opac pe tot parcursul. Gustați bulionul și adăugați mai mult sos de pește, dacă doriți.
Se toarnă în boluri de supă încălzite și se acoperă cu cilantro și usturoi prăjit.
* Un negustor de pește poate file de pește pentru tine, dar asigurați-vă că pentru a cere oase și cap-ei dau aroma bogata la supa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio