Supă Shiitake-și-Swiss-Chard cu tăiței tăiați manual
Supa Shiitake-and-Swiss-Chard cu tăiței tăiați manual necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această supă are 183 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă vegană servește 8 și costă $1.89 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, apă, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Shiitake-și-Swiss-Chard cu tăiței tăiați manual, Chard elvețian fiert în unt Shiitake, și Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați kombu cu 14 căni de apă și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic, fara a fierbe, timp de 30 de minute. Aruncați kombu și aduceți bulionul de gătit la fierbere.
Adăugați ciupercile măcinate și reveniți la fierbere.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă timp de 30 de minute.
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul pentru aluat, amestecați făina și apa la viteză medie doar până când făina este umezită. Măriți viteza la mediu mare și bateți până se formează un aluat neted, ferm, elastic, de 8 până la 10 minute. Înfășurați aluatul în plastic; lăsați să stea 30 de minute.
Se strecoară bulionul într-un vas termorezistent. Ștergeți oala și readuceți bulionul la ea.
Adăugați sosul de soia și mirin și aduceți la fierbere.
Adăugați shiitakes feliate și chard elvețian și gătiți doar până se înmoaie, 2 minute; păstrați cald.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch. Folosind o roată de patiserie, feliați aluatul în benzi inegale. Aduceți bulionul la fiert și adăugați tăiței. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie si supa se ingroasa usor, 5 minute. Puneți supa în boluri și garnisiți cu kimchi și puțină miere.