Supă răcită de roșii și fructe de piatră
Supa de roșii și fructe de piatră răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați roșii de friptură de vită, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Fructe Cu Sâmburi, Salată Suculentă De Fructe Cu Piatră De Roșii De Vară, și Gheare De Crab De Piatră Răcite Cu Sos De Muștar.
Instrucțiuni
Pulse roșii într-un blender până Finse taie și se transferă într-un castron mare. Pulsecucumber, piersic, jalapeincroulo, usturoi și cireșe în blender până se toacă fin și se adaugă în castron cu roșii.
Se amestecă în oțet, 1/4 cană ulei, 1 1/2 linguriță sare kosher și 1 cană apă rece; condimentează cu piper. Acoperiți șilăsați să stați la temperatura camerei 1 oră sau frigcel puțin 12 ore.
Condimentați supa cu sare kosher, piper și mai mult ulei și oțet,dacă doriți.
Servițisupă stropită cu ulei și condimentată cusare de mare și piper.
Faceți înainte: supa poate fi făcută cu 2 zileînainte. Acoperiți și răciți