Supă rece de morcov și lapte de nucă de cocos

Supă rece de morcov și lapte de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați morcovul rece și supa de lapte de nucă de cocos. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, apă cu gheață, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 46 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă de linte curry cu lapte de cocos, Supă de cartofi dulci curry cu lapte de nucă de cocos, și Supa de morcovi cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea mare, gătiți ceapa tocată, ceapa și rădăcina de ghimbir în unt cu pudră de curry și sare și piper, după gust, la foc moderat scăzut până se înmoaie și adăugați morcovi și bulion. Se fierbe amestecul, acoperit, 20 de minute, sau până când morcovii sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Într-un amestec de piure de blender în loturi cu lapte de nucă de cocos până când este foarte neted, transferându-se ca piure într-un castron. Se amestecă 1 lingură de suc de lămâie și se răcește supa cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Supă subțire cu apă cu gheață și condimentați cu suc suplimentar de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Garnisiți supa cu scallions feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista