Supă rece de afine
Supa rece de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 1,15 USD per porție. O porție conține 189 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, ienibahar măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 30%. Supa de afine rece, supa de afine și supa de afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combina afinele, apa, zahărul și ienibaharul. Se aduce la fierbere, amestecând din când în când.
În loturi, procesați amestecul de afine și iaurtul până la omogenizare. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Serviți cu smântână sau iaurt, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
![Cuvee de nunta Cal de Fier]()
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.