Supă rapidă de șuncă și conopidă

Supă rapidă de șuncă și conopidă
Supa rapidă de șuncă și conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de jumătate și jumătate, apă, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Supă cremoasă de conopidă rapidă fără lactate pentru unul, și Supă de conopidă rapidă și cremoasă - cost redus și ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se Amestecă Sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
2
Se amestecă, apă fierbinte, conopidă, muștar, piper, bulion și cartofi în cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CartofiCartofi
MuștarMuștar
PiperPiper
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește doar la fierbere, amestecând ocazional.
4
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute, amestecând frecvent, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Se amestecă șunca și jumătate și jumătate. Gatiti descoperit aproximativ 5 minute sau doar pana cand este fierbinte (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista