Supă rapidă de fasole Pinto cu Chorizo
Supa rapidă de fasole Pinto cu Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.55 pe portie. O porție conține 300 de calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 47 de fani. Mergeți la magazin și ridicați stoc de carne de vită, pătlagină, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Chorizo picant și chili de fasole Pinto, Crema de Frisoles con Chorizo (supă de fasole roșie cu Chorizo), și Supă De Fasole Pinto / Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
într-o oală mare la foc mediu, gătiți chorizo până se rumenesc,aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și porumbul.Aduceți la fierbere.Reduceți focul la mediu și gătiți timp de 15 minute, adăugați fasolea, morcovii, hogao, chimenul, cartofii, pătlagina și yuca.educați căldura la mediu-scăzut și gătiți timp de aproximativ 35 de minute minute mai mult,
Adăugați mai mult stoc dacă supa este prea groasă. Se condimentează cu sare și piper.DD coriandru proaspăt și serviți cu orez alb și avocado pe lateral.