Supă Rapidă De Fasole Neagră

Supă Rapidă De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa rapidă de fasole neagră. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, apă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă Rapidă De Fasole Neagră, Supă rapidă de fasole neagră și porumb, și Supă De Fasole Neagră Rapidă Și Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1 1/2 conserve fasole; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Puneți amestecul de fasole într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați un prosop curat peste deschidere în capac (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Întoarceți supa la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 1/2 cutie de fasole rămasă în tigaie; gătiți 2 minute. Se amestecă sucul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați șuncă în tigaie; gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Polonic 1 cana supa în fiecare din 4 boluri; top fiecare portie cu 1 lingura sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista