Supă Rapidă De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa rapidă de fasole neagră. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 235 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, apă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă Rapidă De Fasole Neagră, Supă rapidă de fasole neagră și porumb, și Supă De Fasole Neagră Rapidă Și Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare.
Adăugați 1 1/2 conserve fasole; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Puneți amestecul de fasole într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capac (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Întoarceți supa la tigaie.
Adăugați 1/2 cutie de fasole rămasă în tigaie; gătiți 2 minute. Se amestecă sucul; deoparte.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șuncă în tigaie; gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor. Polonic 1 cana supa în fiecare din 4 boluri; top fiecare portie cu 1 lingura sunca.