Supă prăjită de nucă și conopidă

Supă prăjită de nucă și conopidă
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegană? Supa prăjită de nucă și conopidă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de dovlecei de nucă, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supă prăjită de dovleac cu conopidă, Oni caramelizate, Supă de dovlecei și conopidă curry, și Supă de legume de iarnă cu dovlecei și conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați butternutul pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele. Pulverizați sau frecați un vas de copt dreptunghiular cu ulei (ușor) și așezați dovleceii în el cu fața tăiată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Puneți dovleacul în cuptor și setați cronometrul timp de 15 minute. Între timp, puneți floretele de conopidă într-un vas de copt mic, Uns cu ulei. După ce dovleceii au fiert 15 minute, puneți conopida cu ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Coaceți, amestecând la fiecare 10 minute, până când conopida începe să se rumenească și dovlecelul poate fi străpuns ușor cu o furculiță. (Probabil că vor fi terminate în momente diferite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți din cuptor și puneți conopida deoparte. Lăsați dovlecelul să se răcească până când este ușor de manevrat și răzuiți carnea din piele și într-un castron. Folosiți o furculiță sau o mașină de tocat pentru a o zdrobi puțin. Intr-o cratita mare, sautati ceapa in putina apa pana devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă aproximativ 3 minute, adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Adăugați dovleceii în tigaie împreună cu pudra de curry și bulionul de legume. Folosind un blender de mână, amestecați supa într-un piure neted. (Sau, dacă nu aveți un blender de mână, curățați supa în blender în loturi.) Reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați conopida în supă. Gustați pentru condimente și adăugați sherry, sare, cayenne și pudră suplimentară de curry, după cum este necesar. Acoperiți și lăsați supa să fiarbă până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
8
Adăugați sucul de portocale, gătiți încă 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista