Supă proaspătă de ghimbir, ciuperci și busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa proaspătă de ghimbir, ciuperci și busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 17 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciuperci enoki, ceapă verde, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini și ciuperci carbonara cu busuioc proaspăt, Sparanghel, ciuperci si rosii saut nr. 6 cu busuioc proaspat si parmezan, și Supă de roșii prăjită cu busuioc proaspăt pentru 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci și ghimbir; saut 2 minute sau până când ciupercile sunt rumenite.
Adăugați bulion de pui și sos de soia. Aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă ceapa și busuiocul.