Supă picantă de tăiței de pui cu var și ghimbir

Supă picantă de tăiței de pui cu var și ghimbir
Supa picantă de tăiței de pui cu var și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 635 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,37 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de varză napa, coriandru, tăiței de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Supă Picantă De Tăiței De Pui Cu Ghimbir, Supă De Tăiței De Pui Cu Ghimbir, și Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit și urmând osul, scoateți sânii din carcasa de pui. Aruncați pielea și lăsați sânii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Scoateți picioarele din pui și lăsați-le deoparte. Folosind un cuțit greu sau un satâr, tocați aproximativ corpul în bucăți fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Transferați corpul și picioarele de pui într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați șuncă, ghimbir, usturoi, lemongrass, tulpini de coriandru, tulpini de mentă și albușuri de scallion. Se acoperă cu apă și se aduce la foc mic la foc mare. Reduceți la scăzut și fierbeți, îndepărtând spuma de la suprafață și completând cu apă fierbinte, după cum este necesar, până când este bogat și aromat, aproximativ 45 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adăugați piept de pui în oală pentru ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cană de măsurare a lichidului de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Scoateți pulpele și sânii de pui gătite pe o farfurie și puneți-le deoparte. Aruncați solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
8
Adăugați suficientă apă fierbinte în bulion pentru a egala două litri. Clătiți oala și întoarceți bulionul la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ceapa, morcovii, varza și chilisul thailandez și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult, adaugand taitei in ultimele 5 minute de timp de gatit (sau conform instructiunilor pachetului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai ChiliThai Chili
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Între timp, când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați aproximativ pieptul și carnea de picior în bucăți de mărimea mușcăturii, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Când tăiței și legumele sunt moi, adăugați sos de pește, suc de lămâie, sos de soia și pui mărunțit în oală. Condimentează după gust cu sare (dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Serviți imediat, garnisind fiecare castron cu frunze de mentă culese, frunze de coriandru și verdeață de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista