Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos
Supa picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de până la 3 ardei iute serrano, frunze de coriandru, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Supă picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake, Curry roșu, lapte de cocos și supă thailandeză cu tăiței de orez, și Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ceapa, ghimbirul, usturoiul, chile, lemongrass, coriandru, chimen, turmeric, sos de pește și zahăr brun într-un robot de bucătărie. Pur pentru a face o pastă, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Sos De Pește
Elixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți uleiul într-o oală de supă grea sau cuptor olandez la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați amestecul de pastă și saut, amestecând des, până se înmoaie, devine foarte aromat și se adâncește în culoare, aproximativ 8 minute. Amestecați cojile de creveți și gătiți până devin roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați bulionul de pui, apa, laptele de cocos, sucul de lămâie și sarea și aduceți la fierbere. Coborâți focul astfel încât bulionul să fiarbă ușor timp de 30 de minute. Se strecoară bulionul printr-o sită fină și se aruncă solidele. Curățați oala; întoarceți bulionul în oală, condimentați cu sare după gust și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoi
5
În timp ce baza de supă fierbe: aduceți o oală mare cu apă la fierbere și apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Puneți tăiței de orez în apă și lăsați să stea până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scurgeți, clătiți și distribuiți între patru boluri mari, de mică adâncime. Feliați castravetele în runde de 1/4 inch, stivuiți rundele și tăiați-le în bețe subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți bețișoarele de castraveți într-un castron mediu și aruncați cu mugurii de fasole, ardeii iute feliați (dacă folosiți) și ierburile. Chiar înainte de servire, adăugați creveții în bulion și fierbeți ușor până când sunt tocmai fierți, aproximativ 3 minute. Puneți supa fierbinte peste tăiței. Aranjați o movilă din amestecul de castraveți și muguri de fasole în centrul bolului, acoperiți cu o pană de var și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Pană De Var
Culese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat