Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos

Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos
Supa picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de până la 3 ardei iute serrano, frunze de coriandru, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Supă picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake, Curry roșu, lapte de cocos și supă thailandeză cu tăiței de orez, și Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, ghimbirul, usturoiul, chile, lemongrass, coriandru, chimen, turmeric, sos de pește și zahăr brun într-un robot de bucătărie. Pur pentru a face o pastă, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți uleiul într-o oală de supă grea sau cuptor olandez la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați amestecul de pastă și saut, amestecând des, până se înmoaie, devine foarte aromat și se adâncește în culoare, aproximativ 8 minute. Amestecați cojile de creveți și gătiți până devin roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați bulionul de pui, apa, laptele de cocos, sucul de lămâie și sarea și aduceți la fierbere. Coborâți focul astfel încât bulionul să fiarbă ușor timp de 30 de minute. Se strecoară bulionul printr-o sită fină și se aruncă solidele. Curățați oala; întoarceți bulionul în oală, condimentați cu sare după gust și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
În timp ce baza de supă fierbe: aduceți o oală mare cu apă la fierbere și apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Puneți tăiței de orez în apă și lăsați să stea până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scurgeți, clătiți și distribuiți între patru boluri mari, de mică adâncime. Feliați castravetele în runde de 1/4 inch, stivuiți rundele și tăiați-le în bețe subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți bețișoarele de castraveți într-un castron mediu și aruncați cu mugurii de fasole, ardeii iute feliați (dacă folosiți) și ierburile. Chiar înainte de servire, adăugați creveții în bulion și fierbeți ușor până când sunt tocmai fierți, aproximativ 3 minute. Puneți supa fierbinte peste tăiței. Aranjați o movilă din amestecul de castraveți și muguri de fasole în centrul bolului, acoperiți cu o pană de var și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Pană De VarPană De Var
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
560, grăsime
2
30, Calorii Grase
1
270, Grăsimi Saturate
2
20, proteine
3
24, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
2100, colesterol
6
135, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
55, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Ingrediente

1ardei iute proaspăt (Serrano, jalapeulimbroulo sau Thai), tăiat și tăiat în bucăți subțiri (opțional)ardei iute proaspăt (Serrano, jalapeulimbroulo sau Thai), tăiat și tăiat în bucăți subțiri (opțional)3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate lapte de nucă de cocos 8poate lapte de nucă de cocos 81TBC1. Semințe de coriandru proaspăt măcinate1. Semințe de coriandru proaspăt măcinate1Oreos dublu umplutsemințe de chimen proaspăt măcinatesemințe de chimen proaspăt măcinate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de peștesos de pește1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de coriandru, tocate sau ruptefrunze proaspete de coriandru, tocate sau rupte1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de mentă, tocate sau ruptefrunze proaspete de mentă, tocate sau rupte5cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Bucată de ghimbir proaspăt de 2 inci (aproximativ , decojită și feliată în diskuri 4Bucată de ghimbir proaspăt de 2 inci (aproximativ , decojită și feliată în diskuri 41Bucăți de caramele Heath Barturmeric măcinatturmeric măcinat1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2ceapalemongrass, tăiat și feliat aproximativlemongrass, tăiat și feliat aproximativ2Bucăți de caramele Heath Barzahăr brun deschiszahăr brun deschis591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4pene de varpene de var4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui conservat de casă sau cu conținut scăzut de sarebulion de pui conservat de casă sau cu conținut scăzut de sare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmuguri de fasole mung, clătiți și uscațimuguri de fasole mung, clătiți și uscați1miciceapa, tocata aproximativceapa, tocata aproximativ1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fidea largă de orezfidea largă de orez2la 3 ardei iute Serrano proaspete, cu tulpină și tocate aproximativla 3 ardei iute Serrano proaspete, cu tulpină și tocate aproximativ4creveți și cu veneScoici din creveți pentru supăScoici din creveți pentru supă311, lb. creveți pe lb.), scoici îndepărtate și rezervate; deveined1, lb. creveți pe lb.), scoici îndepărtate și rezervate; deveined1TBC2. ulei de arahide sau vegetal2. ulei de arahide sau vegetal7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)0Engleză (fără semințe) cucumber 4Engleză (fără semințe) cucumber 4
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista