Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos

Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos
Supa picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de până la 3 ardei iute serrano, frunze de coriandru, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Supă picantă de creveți și tăiței de nucă de cocos cu ciuperci Shiitake, Curry roșu, lapte de cocos și supă thailandeză cu tăiței de orez, și Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, ghimbirul, usturoiul, chile, lemongrass, coriandru, chimen, turmeric, sos de pește și zahăr brun într-un robot de bucătărie. Pur pentru a face o pastă, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul într-o oală de supă grea sau cuptor olandez la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați amestecul de pastă și saut, amestecând des, până se înmoaie, devine foarte aromat și se adâncește în culoare, aproximativ 8 minute. Amestecați cojile de creveți și gătiți până devin roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați bulionul de pui, apa, laptele de cocos, sucul de lămâie și sarea și aduceți la fierbere. Coborâți focul astfel încât bulionul să fiarbă ușor timp de 30 de minute. Se strecoară bulionul printr-o sită fină și se aruncă solidele. Curățați oala; întoarceți bulionul în oală, condimentați cu sare după gust și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
În timp ce baza de supă fierbe: aduceți o oală mare cu apă la fierbere și apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Puneți tăiței de orez în apă și lăsați să stea până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Scurgeți, clătiți și distribuiți între patru boluri mari, de mică adâncime. Feliați castravetele în runde de 1/4 inch, stivuiți rundele și tăiați-le în bețe subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Puneți bețișoarele de castraveți într-un castron mediu și aruncați cu mugurii de fasole, ardeii iute feliați (dacă folosiți) și ierburile. Chiar înainte de servire, adăugați creveții în bulion și fierbeți ușor până când sunt tocmai fierți, aproximativ 3 minute. Puneți supa fierbinte peste tăiței. Aranjați o movilă din amestecul de castraveți și muguri de fasole în centrul bolului, acoperiți cu o pană de var și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Pană De VarPană De Var
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
560, grăsime
2
30, Calorii Grase
1
270, Grăsimi Saturate
2
20, proteine
3
24, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
2100, colesterol
6
135, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
55, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Ingrediente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista