Supă Picantă De Fasole Tortilla

Supă Picantă De Fasole Tortilla
Nevoie de un fel principal fără gluten și vegan? Supa picantă de fasole Tortilla ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 456 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,69 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, fasolea garbanzo, roșiile picante și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Supă Picantă De Tortilla, Supă Picantă De Tortilla De Pui, și Tortilla Supa De Fasole De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu; sotati ceapa si usturoiul pana cand ceapa este transparenta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ardei chipotle; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3
Adăugați praf de chili și chimen; gătiți și amestecați până când amestecul este încălzit, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Se amestecă bulionul, fasolea pinto, fasolea garbanzo și fasolea neagră în amestecul de ceapă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Fasole PintoFasole Pinto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați roșiile, reduceți căldura și fierbeți până când supa este încălzită și aromele s-au amestecat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Adăugați porumb și scorțișoară; gatiti, amestecand ocazional, timp de inca 15 minute. Condimentează cu piper cayenne, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista