Supă picantă de dovleac și cartofi dulci

Supa picantă de dovleac și cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, bulion de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă Picantă De Cartofi Dulci, Supă Picantă De Cartofi Dulci, și Supă De Dovleac Și Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un mortar sau râșniță de condimente, măcinați coriandru, chimen, oregano, fenicul, ardei roșu, sare și boabe de piper într-o pulbere grosieră. Se amestecă usturoiul și 1 lingură de ulei de măsline pentru a forma o pastă.
Spălați dovleacul și tăiați-l în pene late de 2 inci, răzuind semințele. Curățați cartofii și tăiați fiecare cartof pe lungime în 6 pene. Ungeți dovleacul și cartofii cu pasta de condimente și puneți-le într-un vas de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit 30 până la 40 de minute, până se înmoaie și abia începe să se înnegrească în cele mai subțiri puncte.
Între timp, într-o oală mare la foc mediu, gătiți ceapa în restul de 1 lingură de ulei de măsline până devine translucidă.
Tăiați dovleacul și cartofii în bucăți mai mici și piureul într-un blender sau robot de bucătărie cu o parte din bulionul de pui până se omogenizează. Asigurați-vă că răzuiți pasta de condimente prăjită de pe vasul de copt și includeți-o în piure. Poate fi necesar să deglazați vasul cu puțin bulion de pui.
Se toarnă legumele curățate în oală cu ceapa și se amestecă cât mai mult stoc de pui suplimentar, pentru a obține consistența dorită.