Supă Picantă De Arahide Africane

Supă Picantă De Arahide Africane
Rețeta supa de arahide Africană picantă ar putea satisface pofta africană în aproximativ 30 minute. Această supă are 366 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ulei, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Supă Picantă De Arahide Africane Cu Năut, Supă Africană De Arahide, și Supă Africană De Arahide.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. The Winery of Good Hope full Berry Pinotage cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista