Supă Picantă Cu Aromă Thailandeză

Supă Picantă Cu Aromă Thailandeză
Supa picant Thai-aromă este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, suc și piele de 1 var, ardei iute serrano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată De Vită Thailandeză Din ' Aromă Maximă, Satay de pui: aromă Thailandeză rapidă și ușoară de la grătar, și Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru stoc: puneți toate ingredientele într-o oală mare și acoperiți cu apă cu 1 inch. Aduceți la fierbere, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți puiul și salvați-l pentru o altă masă; strecurați stocul. Face 10 până la 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1
Puneți stocul de pui asiatic într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ciupercile, limesul, ardeii iute, sosul de pește și frunzele de tei de kaffir, dacă folosiți. Gustați și reglați condimentele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Sos De PeșteSos De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați creveții și fierbeți doar până când creveții sunt fierți, aproximativ 5 minute, apoi adăugați frunzele de coriandru și busuioc. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Se servește garnisit cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista