Supă persană de tăiței și fasole-Aash-e Reshteh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole, mărar, orez basmati maro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă persană de Anul Nou cu fasole, tăiței și ierburi (Ash-e-reshteh), Supă De Năut Și Tăiței Cu Ierburi Persane, și Supă de tăiței de fasole neagră și Salsa.
Instrucțiuni
1
Combinați fasolea uscată și boabele într-un castron mare, adăugați apă pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie timp de 8 ore.Spălați bine verdeața și ierburile. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă înmuiați în apă rece și să răsuciți frunzele în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Verzii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea câteva minute și ridicați-l într-o strecurătoare și clătiți cu apă. Repetați încă de câteva ori pentru a îndepărta murdăria. Se lasă să se usuce bine. Se toacă toate în loturi în robotul de bucătărie și se lasă deoparte.După 8 ore, se toarnă apă din fasole și boabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați fasolea și boabele într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi cu doi centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se pune la foc mare și se fierbe. Odată ce fierbe, îndepărtați toată spuma posibilă. Odată ce fasolea începe să se înmoaie, adăugați usturoi și ghimbir. Se condimentează cu câteva lingurițe de sare. Odată ce fasolea este gătită pe jumătate, adăugați verde și ierburi. Se condimentează cu piper. Pregătiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Tăiați ceapa în jumătate o dată pe lungime și o dată transversal pentru a forma sferturi. Tăiați subțire în bucăți scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa până devine aurie. Se strecoară ceapa pentru a elimina excesul de ulei. Puneți deoparte câteva linguri pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa rămasă în oală cu fasole și verdeață. Dacă lichidul din oală se scurge, adăugați apă clocotită pentru a menține amestecul liber. În mod ideal, apa va fi cu doi centimetri mai mare decât fasolea din oală. Se fierbe amestecul de fasole și verdeață timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați noddles în oală și fierbeți 30 de minute până când toate ingredientele sunt fierte. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați apă clocotită dacă amestecul este prea gros. Supa ar trebui să fie destul de groasă, dar ar trebui să rămână pourable.To serviți, acoperiți cu zer sau smântână, mentă proaspătă sau uscată prăjită în ulei de măsline, usturoi tocat prăjit în ulei de măsline (nu lăsați să capete culoare sau va fi amar) și ceapă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Ceapă Prăjită
Mentă Uscată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional