Supa orientală cu ciuperci, Bok Choy și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 118 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.87 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ghimbir, suc de lămâie, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Supă de picătură de ou cu Bok Choy și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare; saut ciuperci și ghimbir 5 minute sau până când lichidul se evaporă și ciupercile se întunecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați bulion, 3 căni de apă și sos de soia; aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă bok choy și următoarele 3 ingrediente; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când creveții sunt gata. Se amestecă sucul de lămâie chiar înainte de servire.