Supă Miso Ușoară Cu O Oală
Rețeta ușoară de supă Miso cu o oală ar putea satisface pofta japoneză în jur 20 minute. Această rețetă face 4 porții cu 56 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, fulgi de bonito, tofu mătăsos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Supă Ușoară De Pui Miso.
Instrucțiuni
Combinați apa, kombu și fulgii de bonito într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească 5 minute, apoi se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine. Aruncați solidele.
Întoarceți bulionul într-o cratiță medie și puneți-l la foc mic pentru a se menține cald, dar nu fierbe.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină în bulion și adăugați pasta miso în strecurătoare. Folosiți spatele unei linguri pentru a apăsa pasta prin strecurătoare în bulion, aruncați și boabele mari care nu trec.
Adăugați tofu, wakame, ciuperci și cocoloașe (dacă utilizați) și lăsați să gătească fără a fierbe până când ingredientele sunt calde și wakame s-a hidratat din nou, aproximativ cinci minute.
Se ornează cu scallions (dacă se folosește) și se servește imediat.