Supă Miso Consistentă Cu O Singură Oală

Nevoie de o supă vegană? Supa miso consistentă cu o singură oală ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bebelușul bok choy, morcovi, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Tocană Miso Consistentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o oală mare, antiaderentă.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți timp de un minut.
Adăugați apa, wakame, morcovii și ciupercile uscate și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați edamame și gătiți încă 5 minute.
Adăugați tăiței și bok choy, acoperiți și gătiți până când tăiței sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Așezați miso și wasabi într-un castron și adăugați aproximativ 1/2 cană din bulionul de supă fierbinte. Se amestecă sau se bate până nu există bulgări și apoi se adaugă înapoi în oală și se încălzește, dar nu se fierbe. Gustați și adăugați mai mult miso sau wasabi după cum este necesar.