Supă mexicană de vită și Hominy

Carnea de vită mexicană și supa Hominy ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $3.57 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 266 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Un amestec de smântână, conserve de roșii, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Puchero (O Tocană Mexicană Cu Hominy Și Legume), Supă Mexicană De Pui-Hominy, și Doar-adăugați-apă pui Mexican și supă de Hominy.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți carnea de vită, ceapa, usturoiul și 1/2 cană de apă la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 15 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți la foc mare, amestecând des, până când sucurile s-au evaporat și carnea se rumeneste, 10 până la 20 de minute.
Adăugați pudră de chili (folosiți o cantitate mai mare pentru o aromă mai picantă) și chimen; se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde, apoi se adaugă bulion și roșii, inclusiv suc. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea este aproape fragedă pentru a mușca, aproximativ 1 oră.
Între timp, feliați coaja de dovleac și tăiați carnea în cuburi de 3/4 inch. Clătiți țelina și feliați în diagonală cu grosimea de 1/4 inch.
Adăugați dovlecei, țelină și ardei iute verzi; acoperiți și reveniți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când dovleceii și carnea de vită sunt fragede când sunt străpunse, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se amestecă hominy și se întoarce la fierbere. Degresați și aruncați grăsimea.
Se adaugă sare și piper după gust.
Serviți supa din tigaie sau turnați într-o tureen. Puneți smântână și coriandru în boluri și oferiți-le să adăugați după gust.