Supă Italiană De Vânat

Supă Italiană De Vânat
Supa italiană de vânat este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 406 calorii. 156 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de paste fusilli, sos de roșii, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 96%. Rețete similare includ Sandvișuri italiene cu cârnați cu ardei și ceapă, Supă De Vânat, și Supă De Vânat.

Instrucțiuni

1
Carne de vânat maro, ceapă și usturoi la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați roșii, sos de roșii, apă și condimente. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se amestecă fasolea, morcovii și dovleceii. Se fierbe supa timp de 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie. Top porții individuale cu brânză rasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista