Supa italiană de pui și fasole ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.68 pe portie. Acest fel principal are 255 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ulei vegetal, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole toscană, pui și cârnați italieni, Supă De Fasole Italiană, și Supă Italiană De Cârnați Și Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați pui; se presară cu 1/4 linguriță din condimentul Italian. Gatiti si amestecati 3 pana la 5 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Pui întreg
3
Adăugați bulion și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
4
Se încălzește până la fierbere.
5
Adăugați pastele și ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Paste
6
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti neacoperit 10-12 minute, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Se amestecă restul de 1/4 linguriță de condimente italiene, fasole și dovlecei. Gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand dovlecelul este crocant.