Supă italiană de nuntă
Supa de nuntă italiană ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Pentru 73 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 85 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ou, parmezan, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ prăjituri de nuntă mexicane autentice , biscuiți de pere și coriandru pentru nuntă regală și supă italiană de varză și cartofi .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, brânza, pesmetul, ceapa, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 1/4 linguriță pudră de usturoi. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile.
Într-un cuptor olandez, rumeniți chiftelele în loturi mici; scurgere.
Adăugați bulionul, spanacul, praful de ceapă, pătrunjelul și restul de sare, piper și praf de usturoi; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă pastele; căldură prin.