Rețeta supă Gumbo de pui cu aragaz lent este gata în aproximativ 7 ore și 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de coapse de pui, frunze de cimbru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Gumbo De Pui Cu Aragaz Lent, SUPĂ GUMBO DE PUI CU ARAGAZ LENT, și Supă Gumbo de pui cu aragaz lent și cârnați afumați.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția gombei, orezului și sosului de piper în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Bame
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 ore 30 minute până la 7 ore sau până când puiul nu mai este roz în centru. Se amestecă okra. Acoperiți și gătiți la foc mic cu 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bame
3
Puneți supa peste orez în boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se servește cu sos de piper. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.