Very Veggie Supp este o rețetă fără gluten cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 233 de calorii. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Mergeți la magazin și luați condimente, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 78%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de legume, Supa de legume și Supa de tortellini de legume.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, căliți dovleceii, ciupercile și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Adăugați bulionul, roșiile, broccoli, morcovii, sosul de spaghete și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă spanacul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă