Supă fierbinte și acră

Supă fierbinte și acră
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa fierbinte și acră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sos chili-usturoi, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă caldă și acră, Supă De Tortilla De Pui Cu Aragaz Lent: O Senzație De Fierbere, și Tocană De Miel De Duminică La Foc Mic pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista