Risotto cu mazăre și slănină

Risotto cu mazăre și slănină
Risotto de mazăre și slănină este un fără gluten felul principal. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 626 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, supă de pui fierbinte, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cu Bacon, Risotto cu slănină și ouă, și Risotto de Pean și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; rezervați 1 lingură de grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-un robot de bucătărie, curățați jumătate din mazăre cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când orezul este acoperit uniform cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi doar orezul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când stocul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
9
Adăugați mai mult stoc pentru a acoperi orezul. Continuați să gătiți și să amestecați, adăugând mai mult stoc pe măsură ce este absorbit, până când orezul este al dente și suspendat într-un sos cremos, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
OrezOrez
10
Adăugați piureul de mazăre, mazărea rămasă și slănina și gătiți, amestecând, până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
MazăreMazăre
11
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați untul, grăsimea de slănină rezervată, brânza și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UntUnt
BrânzăBrânză
12
Se ornează cu lăstarii de mazăre și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista