Supa fierbinte și acrișoară cu muguri de fasole este o rețetă asiatică care servește 4. Acest fel principal are 375 de calorii, 18 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Pentru 3,29 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Un amestec de ou, ciuperci shiitake, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: supă de legume fierbinte și acrișoară, cum se prepară supă de legume acrișoare și fierbinte, tofu dulce și acrișor cu muguri de fasole și ierburi proaspete și Supă fierbinte și acrișoară.
Instrucțiuni
1
Puneți serrano tocat și bulionul de pui într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu. Se amestecă usturoiul și ghimbirul, se fierbe timp de 1 minut. Amestecați ciupercile shiitake, tofu și fâșiile de bambus, fierbeți timp de 2 minute pentru a înmuia ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă mugurii de fasole, tamari, oțet de orez, sosul de soia și piper negru; fierbeți timp de 1 minut pentru a înmuia mugurii de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Oțet De Orez
Tamari
3
Dizolvați amidonul de porumb în mirin și amestecați în supa care fierbe; gatiti 30 de secunde pentru a se ingrosa.
Supă fierbinte și acrișoară în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinul Riesling Barefoot Cellars. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Riesling Vin
Aromele suculente de nectarine și pere completează finalul persistent de citrice și miere